Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/www/system/../../vendor/autoload.php) is not within the allowed path(s): (/sites/nnvg.nl/www/:/sites/nnvg.nl/www/:/sites/nnvg.nl/subdomains/:/sites/nnvg.nl/private/:/sites/nnvg.nl/logs/:/sites/nnvg.nl/backups/:/sites/nnvg.nl/lib/php_include/cacert.pem:/sites/nnvg.nl/tmp/:/tmp/) in /www/vqmod/vqcache/vq2-system_startup.php on line 89 Kwasten
Noord Nederlandse Verfgroothandel
0599 - 622 100* *Gratis!
compare_arrows 0

Kwasten

  • Sorteerarrow_drop_down
    Laat alleen voorraad zien:
more_vert GOUDHAANTJE OVALE KWAST PURPLE

star_border star_border star_border star_border star_border
Meer informatie
GOUDHAANTJE OVALE KWAST PURPLEclose

Ovale kwast PurpleDe kwast voor acrylaat, ofwel watergedragen lakverf. Een ovale kwast met een houten gelakte steel. Met deze kwast kun je echt prachtig lakwerk leveren doordat het een hele zachte haar heeft. Deze patentpunt kwast is voorzien van een inox bus en heeft een ronde touwwoeling. Deze touwwoeling is verlijmd en opgebonden. Alle Goudhaantje kwasten zijn vervaardigd van de allerbeste beschikbare grondstoffen. De ambachtelijke ve..

more_vert GOUDHAANTJE PATENTPUNTKWAST FUTURA

star_border star_border star_border star_border star_border
Meer informatie
GOUDHAANTJE PATENTPUNTKWAST FUTURA close

Patentpuntkwast Futura Goudhaantje Futura patentpuntkwast is een mix van polyester vezel, gelakte beukenhouten steel en is opgebonden met extra verlijmde groen katoenen woeling. Het mooie van deze ronde kwast is dat je hem voor zowel terpentine (alkyd) als watergedragen (acrylverf) kunt gebruiken.  Alle Goudhaantje kwasten zijn vervaardigd van de allerbeste beschikbare grondstoffen. De ambachtelijke vervaardiging door goed opgeleide..

more_vert GOUDHAANTJE PATENTPUNTKWAST PURPLE

star_border star_border star_border star_border star_border
Meer informatie
GOUDHAANTJE PATENTPUNTKWAST PURPLEclose

Patentpuntkwast PurpleDe Patentpuntkwast voor acrylaat, ofwel watergedragen lakverf. Een ronde kwast met een houten gelakte steel. Met deze kwast kun je echt prachtig lakwerk leveren doordat het een hele zachte haar heeft. Deze patentpunt kwast is voorzien van een inox bus en heeft een ronde touwwoeling. Deze touwwoeling is verlijmd en opgebonden. Alle Goudhaantje kwasten zijn vervaardigd van de allerbeste beschikbare grondstoffen. De am..

more_vert GOUDHAANTJE PATENTPUNTKWAST ZWART CHINEES VARKENSHAAR

star_border star_border star_border star_border star_border
Meer informatie
GOUDHAANTJE PATENTPUNTKWAST ZWART CHINEES VARKENSHAAR close

Patentpuntkwast Handgemaakt Patentpuntkwast, houten gelakte steel, verkoperde bus, zuiver natuur zwart Chinees varkenshaar Chungking 90% tops, opgebonden met verlijmde touwwoeling. Alle Goudhaantje kwasten zijn vervaardigd van de allerbeste beschikbare grondstoffen. De ambachtelijke vervaardiging door goed opgeleide kwastenmakers alsmede de strenge kwaliteitscontroles gedurende het productieproces garanderen een hoge gelijkblijvende kwali..