Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/www/system/../../vendor/autoload.php) is not within the allowed path(s): (/sites/nnvg.nl/www/:/sites/nnvg.nl/www/:/sites/nnvg.nl/subdomains/:/sites/nnvg.nl/private/:/sites/nnvg.nl/logs/:/sites/nnvg.nl/backups/:/sites/nnvg.nl/lib/php_include/cacert.pem:/sites/nnvg.nl/tmp/:/tmp/) in /www/vqmod/vqcache/vq2-system_startup.php on line 89 DURAPRIMER
Noord Nederlandse Verfgroothandel
0599 - 622 100* *Gratis!
compare_arrows 0
Op voorraad
DURAPRIMER
DURAPRIMER

DURAPRIMER

Global Paint
chat
Betalen via iDeal of Paypal
Оплата наличными и банковскими картами

Beschikbare opties:

message

Duraprimer

Zijdeglanzende, sneldrogende grondlak voor buiten op basis van een polyurethaan-alkydhars. Uitstekend verwerkbaar bij lage temperaturen.

Productinformatie

Uitstekend geschikt voor het (over)gronden van geveltimmerwerk, kozijnen, deuren, multiplex, boeiboorden, voorbehandeld metaal en kunststof.

  • Snelle droging bij lage temperaturen (verwerkbaar vanaf 5°C)
  • Goede doordroging
  • Uitstekende hechting
  • Zeer goede vloei
  • Zijdeglans, ideaal als 1e laag voor een hoogglanzend eindresultaat
  • Vochtregulerend
  • Geschikt voor alle seizoenen

Gerelateerde producten

more_vert GLOBACLEAN - 5 LITER

star_border star_border star_border star_border star_border
Meer informatie
GLOBACLEAN - 5 LITERclose

GlobacleanEen industrieel ontvettings- en reinigingsconcentraat i.p.v. ammonia.ProductinformatieUitermate geschikt voor het reinigen en ontvetten van industriële en huishoudelijke verontreinigingen.uitermate geschikt voor het reinigen van schilderwerkniet schuimendbreekt moleculaire structuur van de vuil- en vetaanslag af zonder schade aan het oppervlak te berokkenenbiologisch afbreekbaarlaat het oppervlak er weer als nieuw uitzieneconomisch, veilig en sne..

more_vert GLOBACLEAN SPRAY

star_border star_border star_border star_border star_border
Meer informatie
GLOBACLEAN SPRAYclose

Globaclean SprayEen direct verwerkbaar, industrieel ontvettings- en reinigingsconcentraat i.p.v. ammonia.ProductinformatieGlobaclean is bij uitstek geschikt voor het reinigen en ontvetten van industriële en huishoudelijke verontreinigingen. Globaclean is oplosmiddelarm, minder milieu belastend en voldoet uiteraard aan de laatste regelgevingen op nationaal- en internationaal gebied.direct verwerkbaar zonder verdunnenuitermate geschikt voor het reinigen van ..