Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/www/system/../../vendor/autoload.php) is not within the allowed path(s): (/sites/nnvg.nl/www/:/sites/nnvg.nl/www/:/sites/nnvg.nl/subdomains/:/sites/nnvg.nl/private/:/sites/nnvg.nl/logs/:/sites/nnvg.nl/backups/:/sites/nnvg.nl/lib/php_include/cacert.pem:/sites/nnvg.nl/tmp/:/tmp/) in /www/vqmod/vqcache/vq2-system_startup.php on line 89 BRILLIANTCOAT
Noord Nederlandse Verfgroothandel
0599 - 622 100* *Gratis!
compare_arrows 0
Op voorraad
BRILLIANTCOAT SB
BRILLIANTCOAT SB

BRILLIANTCOAT SB

Global Paint
chat
Betalen via iDeal of Paypal
Оплата наличными и банковскими картами

Beschikbare opties:

message

Brilliantcoat SB

Een hoogglanzende luchtdrogende aflak voor buiten op basis van siliconen gemodificeerde alkydhars.

Productinformatie

Als laatste afwerklaag voor bescherming en verfraaiing van geveltimmerwerk, multiplex, boeiboorden, luifels, staalconstructies, etc.

  • VOS < 300 g/l
  • Zeer goed buitenduurzaam
  • Gemakkelijk verwerkbaar
  • Zeer goed glansbehoud
  • Zeer goede vloei
  • Bestendig tegen reinigen onder hoge druk en de meeste reinigingsmiddelen
  • Uitstekende hechting op gereinigde en geschuurde oude laklagen

Gerelateerde producten

more_vert GLOBACLEAN - 5 LITER

star_border star_border star_border star_border star_border
Meer informatie
GLOBACLEAN - 5 LITERclose

GlobacleanEen industrieel ontvettings- en reinigingsconcentraat i.p.v. ammonia.ProductinformatieUitermate geschikt voor het reinigen en ontvetten van industriële en huishoudelijke verontreinigingen.uitermate geschikt voor het reinigen van schilderwerkniet schuimendbreekt moleculaire structuur van de vuil- en vetaanslag af zonder schade aan het oppervlak te berokkenenbiologisch afbreekbaarlaat het oppervlak er weer als nieuw uitzieneconomisch, veilig en sne..

more_vert GLOBACLEAN SPRAY

star_border star_border star_border star_border star_border
Meer informatie
GLOBACLEAN SPRAYclose

Globaclean SprayEen direct verwerkbaar, industrieel ontvettings- en reinigingsconcentraat i.p.v. ammonia.ProductinformatieGlobaclean is bij uitstek geschikt voor het reinigen en ontvetten van industriële en huishoudelijke verontreinigingen. Globaclean is oplosmiddelarm, minder milieu belastend en voldoet uiteraard aan de laatste regelgevingen op nationaal- en internationaal gebied.direct verwerkbaar zonder verdunnenuitermate geschikt voor het reinigen van ..