Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/www/system/../../vendor/autoload.php) is not within the allowed path(s): (/sites/nnvg.nl/www/:/sites/nnvg.nl/www/:/sites/nnvg.nl/subdomains/:/sites/nnvg.nl/private/:/sites/nnvg.nl/logs/:/sites/nnvg.nl/backups/:/sites/nnvg.nl/lib/php_include/cacert.pem:/sites/nnvg.nl/tmp/:/tmp/) in /www/vqmod/vqcache/vq2-system_startup.php on line 89 Timmerindustrie
Noord Nederlandse Verfgroothandel
0599 - 622 100* *Gratis!
compare_arrows 0

Timmerindustrie

  • Sorteerarrow_drop_down
    Laat alleen voorraad zien:
more_vert 115 WS 50

star_border star_border star_border star_border star_border
Meer informatie
115 WS 50close

115 WS 50Een sneldrogende oplosmiddelhoudende grond-, voor- en aflak voor binnen- en buitentoepassing.ProductinformatieUitstekend geschikt voor het gronden, voor- en aflakken van deuren, schroten, kozijnen, boeiboorden, staal en overige betimmeringen.Op basis van PU gemodificeerde alkydharsGoede buitenduurzaamheidDuurzaam elastischSlag- en krasvastGoed blokvast en snel stapelbaarUV-beschermendGoede vloeiing en vulling..

more_vert COMBI LAK GL

star_border star_border star_border star_border star_border
Meer informatie
COMBI LAK GLclose

Combi Lak GLEen watergedragen primer- en voorlak voor binnen- en buitentoepassing. KOMO gecertificeerd.ProductinformatieUitstekend geschikt als voor- en aflak van deuren, schroten, kozijnen, boeiboorden en overige betimmeringen.Conform BRL 0814 “Filmvormende coatings voor toepassing op hout”. Geschikt als grondlaag en als eindlaag voor Concept I, II, en IIIGoede penetratie in houtUitstekend glansbehoudDuurzaam elastischSneldrogendZeer goede buitenduurzaamh..

more_vert COMBI PRIMER AL

star_border star_border star_border star_border star_border
Meer informatie
COMBI PRIMER ALclose

Combi Primer ALEen sneldrogende watergedragen grondverf voor binnen- en buitentoepassing. KOMO gecertificeerd.ProductinformatieVoldoet aan de beoordelingsgrondslag Verf op Hout BRL 08/01. KOMO gecertificeerd conform BRL 0814 “Filmvormende coatings voor toepassing op hout”.Uitstekend geschikt voor het gronden van deuren, schroten, kozijnen, boeiboorden en overigebetimmeringen.SneldrogendGoede schuurbaarheidHoog vullend vermogenGeringe milieubelasting, geen ..

more_vert COMBI RANDSEALER

star_border star_border star_border star_border star_border
Meer informatie
COMBI RANDSEALERclose

Combi RandsealerEen zeer sneldrogend watergedragen afdichtingmiddel voor kops hout in geveltimmerwerk en houten constructies.ProductinformatieIdeaal voor randafdichting van plaatmateriaal. Voldoet aan SKH-Publicatie 04-01 beoordelingsgrondslag voor afdichtmiddelen voor de timmerindustrie.Als afdichtmiddel voor kops hout in geveltimmerwerk en houten constructies.Zeer snel drogendGoede penetratie in houtGeringe milieubelasting, geen stankDuurzaam elastischOv..

more_vert SNELGROND 115 WS

star_border star_border star_border star_border star_border
Meer informatie
SNELGROND 115 WSclose

Snelgrond 115 WSEen sneldrogende oplosmiddelhoudende grond- en voorlak voor binnen- en buitentoepassing.ProductinformatieUitstekend geschikt voor het gronden en voorlakken van deuren, schroten, kozijnen, boeiboorden, staal en overige betimmeringen.Op basis van PU gemodificeerde alkydharsGoede vloeiing en vullingUitstekende hechting en slag- en krasvastDuurzaam elastischGoed blokvast en snel stapelbaarGoede penetratie in hout..

Timmerindustrie